És notícia

...

Lliurament dels premis de la XX edició del Concurs Literari Sant Jordi 2015

Ahir es van fer públics els noms dels guanyadors de la XX edició del Concurs Literari Sant Jordi 2015 de la Biblioteca Julià Cutiller.

Els guanyadors de les categories juvenils i adults van recollir el premi ahir, durant l’acte organitzat a les 19.30h. al Teatre Casino Llagosterenc. Aniol Vinyoles Bernatallada va ser guardonat amb el premi de la categoria juvenil A amb l’obra El tresor de la muralla. Anna Villar Navarro amb l’obra Diari d’una suposada boja va ser la guanyadora de la categoria juvenil B. Dins d'aquesta categoria es va fer una menció especial al treball La carta anònima, d'Anna Fusté Labaila. Els guanyadors, van rebre un diploma i una tablet. El premi valorat amb 500 euros, corresponent a la categoria adults, va anar a parar a les mans de Joan Ruscalleda Massó amb l'obra Al marge. També es va fer esment del treball finalista d'aquesta categoria que va ser l'obra Des(connexions) notificades del Llagosterenc Eduard Comas Blanch, un jove que, a parer del jurat, mostra un gran talent per a la creació literària. L’acte d’entrega de premis, presidit per l’Alcalde Fermí Santamaria, va anar a càrrec de la periodista Lluïsa Fuentes que, a més a més, va llegir un fragment de les obres guanyadores. En el mateix acte es va fer entrega del premi del III Concurs de microrelats #CLV15 que va ser entregat a Anna Pico Tomàs.
Abans de cloure l’acte, vam poder gaudir la interpretació de quatre peces musicals a càrrec dels grups instrumentals de l’Escola de Música.

Pel que fa a la categoria infantil els guanyadors d’enguany han estat Nicole Duch Pizarro amb l'obra La fada no pot volar, Martí Vinyoles Bernatallada amb el conte il·lustrat Verduretes, Mireia Puig Verdaguer amb la poesia L’Ase català, Pau Lloveras Torrent amb el conte il·lustrat El mim de París i Andrea Bonal Sánchez amb la poesia La Música. Als guanyadors infantils, que es van fer públics en un acte organitzat a la tarda a la plaça Catalunya durant la celebració de la diada de Sant Jordi, se’ls hi va fer entrega d’un diploma i d’un lot de llibres.

 Podeu consultar els treballs guanyadors des d'aquí


 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Horari hivern:

Dimarts i dijous de 10 a 13:30 h i de 15:30 a 19:30 h
Dilluns, dimecres i divendres de 15:30 a 19:30 h
Dissabtes de 10 a 13 h (excepte mesos de juliol i agost)

Horari estiu (juliol i agost):

Tots els matins de dilluns a divendres: de 9 a 14 h
Les tardes de dimarts i dijous: de 15:30 a 19:30 h

CONTACTE

C/ Lleó I, 2

17240 Llagostera

Tf. 972830008

biblioteca@llagostera.cat

SEGUEIX-NOS!