És notícia

...

La Biblioteca de Castelló d’Empúries us permet consultar 6.000 diaris i revistes d’actualitat des del vostre mòbil, portàtil o tauleta.

Gràcies a la plataforma en línia PressReader, els usuaris de la biblioteca de Castelló d’Empúries poden consultar més de 2.500 diaris i 3.500 revistes, escrits en 60 idiomes diferents i publicats a 100 països. La plataforma també els permet descarregar, de manera gratuïta, exemplars d’aquestes publicacions.

Es pot accedir a PressReader des dels ordinadors de la biblioteca o des dels telèfons mòbils, tauletes i portàtils dels usuaris. Quan són a dins, poden navegar per capçaleres de premsa internacionals, com ara The Washington Post, The Guardian, Le Monde o Neues Deutschland, o per revistes de temàtiques diferents. 


Entre les publicacions en castellà, es poden consultar títols com Muy Interesante, Cosmopolitan, Geo, Diez minutos, Història y Vida, Emprendedores, Fotogramas, Topmusic, Màs Allà, Casa Viva, Integral o Ser Padres. També hi ha un nombre important de publicacions escrites en àrab, francès, alemany, italià o anglès.

Per poder navegar per la plataforma als seus aparells personals, els usuaris abans s’han de descarregar l’app de PressReader. Un cop incorporada al mòbil, portàtil o tauleta, hauran de venir a connectar-la a la Biblioteca. Això els permetrà consultar o descarregar-se publicacions, sense haver de crear-se cap compte d’usuari, des de la biblioteca o des de casa seva. Però si es donen d’alta a un compte d’usuari, encara tindran prestacions afegides.

El servei només funciona durant set dies. Passat aquest temps, per reactivar-lo, caldrà tornar a la biblioteca a connectar l’app. Encara que el servei no s’hagi reactivat, els usuaris podran continuar llegint els exemplars que tinguin descarregats als seus dispositius personals.

La implantació de PressReader a les biblioteques gironines del Sistema de Lectura Pública ha estat possible gràcies a una iniciativa del servei de biblioteques de la Diputació de Girona.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!